Farvel til en ven

Farvel til sit kæledyr

Når man er nødt til at sige farvel til sit kæledyr, vil der være nogle overvejelser, man må gøre sig. Hvad skal der ske med ens bedste ven, efter at den er afgået ved døden? Hos Korsgade Dyreklinik bliver afdøde kæledyr, kremeret. Kremeringen foretages af Ada's Kæledyrskrematorium, i Hedehusene på Sjælland.

Tillid

Mange kæledyrsejere bryder sig ikke om den tanke at de ikke ved hvad der skal ske med deres kæledyr når døden er indtruffet. Netop derfor er kremering hos et kæledyrskrematorium den allerbedste løsning. Dit afdøde kæledyr, bliver behandlet med respekt, hos os og ved Ada's kæledyrskrematorium. Kremeringen foretages under hensyntagen til alle etiske forhold og under overholdelse af gældende miljømæssige regulativer.

 
urne1
Læs mere om udvalget af urner på krematoriets hjemmeside. Klik her

Valg af kremering med eller uden urne


Hvis man vælger at få asken af sit afdøde kæledyr tilbage, kan man herefter begrave urnen eller strø asken på et udvalgt sted. Hvis asken ikke ønskes udleveret, vil den indgå i den naturlige, biologiske cyklus sammen med asken fra andre kremerede kæledyr. Urnen leveres normalt af Ada's Kæledyrskrematorium, men man kan også selv medbringe en.
Det garanteres at det kun er asken fra dit dyr, der er i urnen.

Praktiske forhold

Korsgade Dyreklinik tager sig af alle de praktiske ting og videresender kæledyret til krematoriet. Dette gælder også, hvis døden er indtruffet i hjemmet.

Priser

Prisen for en kremering oplyses ved henvendelse til Korsgade Dyreklinik.

Læs mere på Ada's hjemmeside

Nyhedsbrev