Veterinærsygeplejerskeelev søges
Vi søger en elev - SE HERDrømmer du om en elevplads som veterinærsygeplejerske
?

Korsgade Dyreklinik søger en veterinærsygeplejerske-elev.


Vores klinik består af 1 dyrlæge og 2 veterinærsygeplejersker, og vi søger nu en elev til vores team. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde, katte, kaniner og små gnavere.

Vi forestiller os, at du lige har afsluttet folkeskolen eller en gymnasial uddannelse, og du må meget gerne have lidt erhvervserfaring med kundekontakt med i bagagen.

 

Elevpladsen er fra 1. august 2020, men vi ser rigtig gerne at du allerede nu kan starte op i en lille deltids/fritids-stilling som klinikmedhjælper.

Vi søger en smilende og serviceminded person med stor kærlighed til dyr og masser af gå-på-mod samt lyst til at lære nyt. Du vil med tiden komme til at indgå i mange forskellige arbejdsopgaver på klinikken, bl.a. telefonpasning, betjening af kunder, assistere dyrlægen i konsultationen/operationen, laboratoriearbejde, pasning af indlagte dyr, oprydning, opfyldning, rengøring m.m.

 

Stillingen er på 37 timer om ugen, uden weekendarbejde, og med skoleophold på Hansenberg i Kolding.

 

 

Ansøgning afleveres gerne personligt til en af vores veterinærsygeplejersker
eller sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020.

 

 

Læs mere om uddannelsen her:

 

https://www.hansenberg.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/foedevarer-jordbrug-og-oplevelser/grundforloeb-1-dyr-landbrug-og-gartneri/veterinaersygeplejerske/i/optagelse-og-vejledning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev & Tilbud