Seresto

Langtidsvirkende flåt- og loppemiddel til katte og hunde!

 

 

Der findes et nyere produkt på markedet, et lugtfrit halsbånd, som kan forebygge og behandle loppe- og flåtangreb hos katte og hunde i op til 8 måneder.

 

Halsbåndet dræber flåter og forhindrer dem i at suge blod på dyret, derved hjælper det også indirekte med at nedsætte risikoen for overførsel af flåtbårne sygdomme. Flåten bliver påvirket af det aktive stof allerede når den bevæger sig rundt i dyrets pels, den føler ubehag og slipper sit tag og falder af dyret, derefter lammes den og dør.

 

Produktet både behandler og forebygger loppeangreb. Det har en virkning på de voksne lopper og larvestadiet af disse. Når en loppe hopper på dyret og bider, bliver den påvirket af det aktive stof og dør indenfor 24 timer. En hunloppe kan lægge flere hundrede æg i løbet af få dage, disse æg falder af dyret og ligger rundt omkring i dyrets nære omgivelser. Efter udklækning spiser loppelarverne loppeafføring og skæl fra det behandlede dyr, derved bliver larverne også påvirket af det aktive stof og dør inden de kan nå at udvikle sig videre til voksne lopper.

 

Virkestoffet i halsbåndet frigives langsomt og kontinuerligt i lave koncentrationer hen over 8 måneder. Det fordeles ud over hele dyrets krop via hudens hår- og fedtlag.

 

hund kat serestoProduktet er vandafvisende og virker derved også selv hvis dyret bliver vådt.

 

Du undgår at skulle huske på månedlig applikation. Mange loppemidler kræver månedlig behandling for at dyret er konstant beskyttet, men med det nye loppe- flåtmiddel behøves blot én behandling og dyret er beskyttet i op til 8 måneder.

 

Kan anvendes på katte over 10 uger gamle og på hunde over 7 uger gamle.

 

Produktet bekæmper derudover også angreb af bidende lus hos hunde, som ikke er et problem for hunde i Danmark, men kan være et problem ved udlandsrejse.

 

 

Nyhedsbrev